Projectes

Thumbnail for 403

Show Bizness

Es un programa de ràdio del veïnat del barri que a través de la difusió i la crítica activa i participativa del món musical, educatiu i social, promou valors com la participació ciutadana, el compromís social, la participació i la cohesió social. La música, la cultura i els aspectes social com a elements vehiculars d'un espai de trobada i de relació.

Visita la seva web

 

Taller de Rimes (La Llama – Col.lectiu de Rap)

Es un col·lectiu de rap format per diversos joves del barri del Raval que sorgeix del Taller de Rimes de l'Associació per a Joves TEB. Mitjançant el treball en equip i l'aprenentatge col·lectiu, els/les joves debaten i cerquen informació per tal d'elaborar cançons sobre temàtiques socials properes o d'actualitat i alhora generen vincles i relacions positives entre ells/es. A més, treballen l'expressió escrita i oral, el domini de la llengua, el ritme i la musica.

Visita la seva web

Canal Youtube

B.Rangers - Estudio

Producció Musical

El projecte es basa en la creació de les seves pròpies produccions musicals i està destinat als joves que els agrada cantar i / o que tenen alguna cosa a expressar. Ja sigui a través del Hip Hop, Rai … expressen les seves inquietuds, sentiments i es posicionen amb una actitud crítica davant la realitat que els envolta.

Es treballa la responsabilitat i autonomia, el llenguatge, tant oral com escrit i es formen en tot el tema del control tècnic.

Durant tot el projecte els joves decideixen com volen que sigui el seu disc, amb la qual cosa hi ha una contínua pràctica en la presa de decisions, que creiem necessària per a la seva formació.

Verkami disco Sutileza Mr.Michael

Canal Youtube

Todos Calle Salvadors - Festa Major 2012

Fem Barri

El projecte comunitari de Ravalmedia amb el que compartim i treiem al carrer les nostres accions per participar de la cultura, la comunitat i la societat d'una forma activa, artística, cívica i educativa.
Un recurs de tots i per a tots.

Visita la seva web

 

Go to Top