Audiovisuals amb Fundació Surt

Durant els últims mesos, hem engegat una col·laboració fantàstica amb les companyes de Fundació Surt que tenim moltes ganes d’explicar-vos 💜

📲 Hem realitzat un taller per reflexionar sobre els diferents usos de les xarxes socials i la seva privacitat; i també hem fet un tastet pràctic d’audiovisual: retrat pel currículum, retrat d’objectes, ràdio i enregistrament de vídeo.

📹 A través del vídeo hem pogut posar en diàleg allò que compartim i que volem transformar de la societat. La lluita antiracista ha estat un dels temes sobre els que hem parlat intensament a partir de les experiències viscudes per les participants.

Llarga vida a aquesta aliança! Us deixem una petita tertúlia que vam poder fer a la ràdio!

 

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt