El Lado Oscuro del Raval – “Diversidad de funciones” prog.núm 23

 

 

El Lado Oscuro del Raval vuelve a tomar las palabras de Galeano, cuando a través de su escritura en El libro de los abrazos, recoge la etimología de RECORDAR; Del latín re-cordis, volver a pasar por el corazón. De la misma manera que lo han hecho nuestros compas de la Asociación Catalana de Integración y Desarrollo Humano (ACIDH). Decir que a través de las ondas de este programa se puede escuchar la entrevista que les realizamos, no sería del todo cierto, ya que a día de hoy nuestras compas también son El Lado Oscuro del Raval, así como nosotras mismas nos sentimos parte de ACIDH. Seguimos tejiendo nuevos entramados unificadores que no entienden de etiquetas ni de diversidad de funciones fijas, sino de espacios de comunicación  e interpelación, hacia la voz íntima y humana de aquellas personas no tan escuchadas, somos tribu y atesoramos un sinfín de historias que corren el riesgo de pasar desapercibidas si no realizamos el ejercicio de la memoria que significan estos espacios compartidos-convividos.

De Uruguay a Chile, con Violeta Parra y las gracias a la vida por estos tesoros compartidos!!! Que la fuerza de El Lado Oscuro del Raval nos siga iluminando el camino

 

_______________________________________________________________________________

El Lado Oscuro del Raval torna a agafar les paraules de Galeano, quan a través de la seva escriptura en “El libro de los abrazos” recull l’etimologia de “Recordar”; del llatí re-cordis, tornar a passar pel cor. De la mateixa manera que ho han fet els nostres companys de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH). Cal dir que a través de les ones d’aquest programa es pot escoltar l’entrevista que els hi fem, no seria del tot cert, ja que avui els nostres companys també són part d’El Lado Oscuro del Raval, així com nosaltres mateixes ens sentim part d’ACIDH.
Continuem teixint nous entramats unificadors que no entenen d’etiquetes ni de diversitat de funcions fixes, sinó d’espais de comunicació i interpel·lació, cap a la veu íntima i humana d’aquelles persones que no són tan escoltades, com tribu i atresorem un sense fi d’històries que tenen el risc de passar desapercebudes si no realitzem l’exercici de la memòria que significa aquests espais compartits-conviscuts.
Des d’Uruguay a Xile, amb Violeta Parra i les gràcies de la vida per aquests tresors compartits!! Que la força d’El Lado Oscuro del Raval ens continuï il·luminant el camí.

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵🤘🏿

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt