El lado Oscuro del Raval – “Casi okupados” prog.núm 31

Desde los mundos infinitos de “El Lado Oscuro del Raval”, os comunicamos que nos hemos equivocado, en contra de todo pronóstico, lo hemos vuelto a hacer. Y es por eso que estamos orgullosos de seguir luchando hacia el camino de la mejora continua, disculpen las molestias, o no, continuamos el viaje de las ondas musicales orientadas al cambio.

___________________________________________________________________

 

Des dels mons infinits de “El Lado Oscuro del Raval”, us comuniquem que ens hem equivocat, en contra de tot pronòstic, ho hem tornat a fer. I és per això que estem orgullosos de continuar lluitant cap al camí de la millora continua, disculpeu les molèsties, o no, continuem el viatge de les ondes musicals orientades al canvi.

 

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt