Els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Cintra han realitzat un taller de Ràdio amb la col·laboració de Ravalnet i l’Associació per a Joves Teb que ha tingut com a resultat un programa especial en el que parlen de l’Escola, ugg classic Basse ugg boots newbalance 2018 pas cher Basket nike 2018 chaussures nike femme 2017 asics chaussures soldes puma 2018 pas cher Canada Goose Trillium Parka Canada Goose France timberland sitemap ugg australia pas cher canada goose 2019 moncler sitemap acheter newbalance basket timberland moncler Doudounes nike air max 90 femme asics pas cher 2018 moncler pas cher ugg femme ugg femme new balance pas cher 2018 nike air max 2015 canada goose Blousons del barri, acheter chaussures nike asics chaussures nike mercurial chaussure Puma bottes timberland timberland air max 90 femme chaussures asics pas cher Timberland Femme Pas Cher nike air max pas cher newbalance chaussures Doudoune Canada Goose soldes puma chaussure puma pas cher asics sneakers 2018 timberland pas cher nike roshe run asics en ligne canada goose canada goose pas cher moncler soldes nike air max 90 doudoune canada goose puma 2018 shop i d’ells mateixos.