El Lado Oscuro del Raval – “Metanfetamina” prog.núm 18

 

 

 

Relatos en primera persona, sinceros, en ocasiones desgarradores. Dirigidos desde lo más profundo del mismísimo ser confiesa. El Lado Oscuro del Raval se dispone a mostrar la otra orilla, esa a la que, seguramente, nadie te va a recomendar visitar, aquel lugar que no se alcanza por voluntad propia, sino mediante una espiral de situaciones que te arrastran hasta límites insospechados, donde, ni la imaginación más Kafkiana tiene alcance.

____________________________________________________________________

 

Relats en primera persona, sincers, a vegades esquinçadors. Dirigits des del més profund del mateix ser confessa. El Lado Oscuro del Raval es disposa a mostrar l’altra riba, aquesta a la qual, segurament, ningú et recomanarà visitar, aquell lloc que no s’aconsegueix per voluntat pròpia, sinó mitjançant una espiral de situacions que t’arrosseguen fins a límits insospitats, on, ni la imaginació més Kafkiana té abast.

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

 

..que el Lado Oscuro del Raval os acompañe!!!

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt