El Lado Oscuro del Raval – “Musica en vena” prog.núm19

 

 

 

 

La música como fiel amiga que alimenta el alma, que empuja a viajar en un solo cerrar de ojos y de atención, que conduce a insospechados presentes del sintiente. Experiencias propias de quien construye y  dirige la amalgama de infinitas redes sonoras formando tejidos  que envuelven desde la raíz  hacia el descubrimiento de nuevas constelaciones musicales.

Un infinito casual lleno de sentidos a los que abrazarte, que te invitan a despegar del ruidoso silencio en el que nos hallamos!!!! Abre las puertas del sentir y déjate acompañar por El lado Oscuro del Raval!!! Juntos hasta los sonidos remotos comunitarios!!! Allá vamos!!!!

 

___________________________________________________________________________

 

La música com amiga fidel que alimenta l’ànima, que empeny a viatjar en un sol tancar d’ulls i d’atenció, que condueix a presents inesperats del fet de sentir. Experiències pròpies de qui construeix i dirigeix l’amalgama d’infinitats de xarxes sonores formant teixits que embolcallen des de les arrels fins al descobriment de noves constel·lacions musicals.
Un infinit casual ple de sentits als que abraçar-se, que conviden a enlairar-se del sorollós silenci en el qual ens trobem!!!! Obre les portes del fet de sentir i deixat acompanyar por El lado Oscuro del Raval!! Junts fins als sons més remots comunitaris!! Allà anem!!

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵🤘🏿

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt