El lado Oscuro del Raval – “Relatos Salvajes de revista y mucho más” prog.núm 28

 

Relatos Salvajes de revista y mucho más, de cuplé, boleros y demás territorios que nos envuelven en una amalgama de diferentes sentires, en conclusión; somos barrio, y necesitamos del barrio para subsistir!!! Devora la Picara nos guía entre las diversas constelaciones del espectáculo!! Que El Lado Oscuro del Raval te siga arropando!!!!

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Relats Salvatges de revista i molt més, de cuplet, boleros i altres territoris que ens envolten en una amalgama de diferents sentires, en conclusió; som barri, i necessitem al barri per a subsistir!!!! Devora la Picara ens guia entre les diverses constel·lacions de l’espectacle!! Que El Lado Oscuro del Raval et continuï emparant!!!

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵🤘🏿

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt