El lado Oscuro del Raval – “Dónde estan mis amigxs” prog.núm 29

 

 

 

Siempre es de recibo recoger pensamientos de nuestro gran querido  Cabrero, maestro entre maestros, que desde la sencillez nos ofrece aprendizajes que abren caminos, porque “la voz no hay quien la pare ni rejas ni paredes”. Desde “El Lado Oscuro del Raval”, damos un fuerte empuje a esa voz tan necesaria en tiempos de ruido y distorsión.

____________________________________________________________________________________

Sempre és de rebut recollir pensaments del nostre gran benvolgut Cabrer, mestre entre mestres, que des de la senzillesa ens ofereix aprenentatges que obren camins, perquè “la veu no hi ha qui la pari ni reixes ni parets”. Des de “El Lado Oscuro del Raval”, donem una forta embranzida a aquesta veu tan necessària en temps de soroll i distorsió.

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

 

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt