Castanyada amb el taller Sant Jordi

En el mes d’octubre hem treballat amb el Taller Sant Jordi la fotografia i l’edició d’imatge amb tauletes. Hem experimentat amb text, colors i IA. Finalment, per decisió del grup, vam decidir per unes felicitacions per la castanyada. Barrejant tècniques clàssiques, com el collage, i la fotografia vam aconseguir les següents felicitacions.

 

També vam fer uns segells amb impressió 3D per segellar totes les postals amb un logo del grup.

 

 

 

Després, aquestes felicitacions es van repartir entre els usuaris i treballadores del Taller i unes quantes es van quedar a Colectic per la festa comunitària de la Castanyada, on es van repartir a totes les persones participants.

 

(Aquí es poden veure les postals que es van entregar a les diferents participants durant la festa comunitària de la Castanyada)

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt