El lado Oscuro del Raval – “Pekadores capitales” prog.núm 32

 

 

Pecadores todxs y entre ellxs nos hallamos. Discurrimos en el continuo debate acerca del origen, y la continua redundancia postrera; ¿quién fue antes, el huevo o la gallina? Desde la Divina comedia a la soberbia, acompañadxs por lxs Enanitos o los mismos Pitufos. No esperamos solucionar nada. Esperando al, Oh!!! Dios de la pereza, que nos acoja nuevamente en su lujuria comedida, provocando el reaparecer de orgullo y  envidia sanadora, todo ello esperando que la avaricia no nos aboque a la empachosa gula encontrada en los abismos infinitos del purgatorio. El Lado Oscuro del Raval, los tiene todos!!!!

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Pecadors tots i entre ells ens trobem. Discorrem en el continu debat sobre l’origen, i la contínua redundància darrera; qui va ser abans, l’ou o la gallina? Des de la Divina comèdia a la supèrbia, acompanyats pels gnoms o els mateixos Barrufets. No esperem solucionar res. Esperant al, Oh!!! Déu de la mandra, que ens aculli novament en la seva luxúria moderada, provocant reaparèixer d’orgull i enveja guaridora, tot això esperant que l’avarícia no ens aboqui a l’empatxosa gola trobada en els abismes infinits del purgatori. El Costat Fosc del Raval, els té tots!!!!

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt