El lado Oscuro del Raval – “ Buscandonos la vida y demás” prog.núm 33

 

El Lado Oscuro del Raval continua creando caminos, traza recorridos donde no se observa el final, a pesar de encontrar siempre la salida. (Re)buscándonos la vida en este y otros menesteres nos hallamos, tal como Vicktor Frankl “…en busca de sentido”. Escúchanos como siempre, y donde siempre, si quieres seguir añadiendo pistas hacía la bombilla de luz intermitente.

 

__________________________________________________________________________

 

El Costat Fosc del Raval contínua creant camins, traça recorreguts on no s’observa el final, malgrat trobar sempre la sortida. (Re)buscant-nos la vida en aquest i altres menesters ens trobem, tal com Vicktor Frankl “… A la recerca de sentit”. Escolta’ns com sempre, i on sempre, si vols continuar afegint pistes cap a la bombeta de llum intermitent.

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt