El lado Oscuro del Raval – “ Barcelona en (de)construcción” prog.núm 34

 

Desde la admiración a los de la margen izquierda, a pesar de no comulgar con la pérdida de la esperanza, ni de la ilusión, cuando posiblemente continúan los problemas sin hallar  solución, desde las inercias de la vida,  que consumen nuestras vidas. Así como quien sigue los caminos, no caemos rendidos ante cualquier maldición,  cierto es que el pasado ha pasado como que por él nada hay que hacer, el presente lo transitamos y el futuro, futuro es. Posiblemente la mentira siga mandando y causando sensación, la verdad sea de quien la dispone, pero sobreviviremos a la frustración!!!! El Lado Oscuro del Raval toma las palabras de Eskorbuto, para presentar los entresijos ofreciendo miradas (de)construidas, dirigidas a esa ciudad que habitamos y a veces nos hace invisible como las de Italo Calvino.

Que las luces del consumo nos respeten la mirada!!!

 

_________________________________________________________________________________

 

Des de l’admiració als del marge esquerre, malgrat no combregar amb la pèrdua de l’esperança, ni de la il·lusió, quan possiblement continuen els problemes sense trobar solució, des de les inèrcies de la vida, que consumeixen les nostres vides. Així com qui segueix els camins, no caurem rendits davant de qualsevol maledicció, cert és que el passat ha passat com que per ell no hi ha res a fer, el present ho transitem i el futur, futur és.
Possiblement, la mentida continuï manant i causant sensació, la veritat és de qui la disposa, però sobreviurem a la frustració!!! El Lado Oscuro del Raval pren les paraules d’Eskorbuto, per presentar els secrets oferint mirades (de)construides, dirigides a aquesta ciutat que habitem i, a vegades, ens fa invisibles com les d’Italo Calvino.
Que les llums del consum ens respectin la mirada!!!!

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt