El lado Oscuro del Raval – “Amnistía para todxs!!” prog.núm 35

 

El Lado Oscuro se adentra entre las funestas bisiestas del Raval, como el juego de palabras que representa, y el discurrir del despropósito sin propósito que nos ofrece la realidad, aquella suerte de rueda de la fortuna a la que a diario nos enfrentamos. Déjate abrazar por las enredaderas dialécticas y musicales que te proponemos, y juntos vayamos en busca de la  definitiva ruptura de distopías impuestas.

__________________________________________________________________________________________________

El Lado Oscuro s’endinsa entre les funestes de traspàs del Raval, com el joc de paraules que representa, i discórrer del despropòsit sense propòsit que ens ofereix la realitat, aquella sort de roda de la fortuna a la qual diàriament ens enfrontem. Deixa’t abraçar per les plantes enfiladisses dialèctiques i musicals que et proposem, i junts anem a la recerca de la definitiva ruptura de distopies imposades.

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt