El lado Oscuro del Raval – “Al libre albedrío organizado ” prog.núm 36

 

Entre campanas y dialectos  nos volvemos a adentrar en el maravilloso mundo del libre albedrío, esta vez un tanto más organizado, aunque no te asustes; en el discurrir de los continuos tirones de orejas y diferentes métodos de tortura ejercidos por el profesorado más añejo, hemos dejado paso, como siempre, a lo impredecible y, también como siempre, los dones y las doñas han sido acompañadas de los ritmos musicales más suculentos, por cierto, no dejes de estar atentx a nuestra agenda musical!!!! Se vienen noticias importantes!!!!

Que El Lado Oscuro del Raval amortigüe la caída!!!!

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Entre campanes i dialectes ens tornem a introduir en el meravellós món del lliure albir, aquesta vegada d’una forma més organitzada, però no t’espantis; en discórrer de les contínues estirades d’orelles i diferents mètodes de tortura exercits pel professorat més anyenc, hem deixat passes, com sempre, a l’impredictible i, també com sempre, els dons i les dones han estat acompanyades dels ritmes musicals més suculents, per cert, no deixis d’estar atents a la nostra agenda musical!!!! Es venen notícies importants!!!!
Que el Lado Oscuro del Raval esmorteeixi la caiguda!!!!

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵🤘🏿

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt