El lado Oscuro del Raval – “Ruido, Olor, Café ” prog.núm 37

Esperando a la cara B, aquella que guarda los contenidos, quizá, menos elaborados, pero no por ello menos importantes, la cara de los diamantes en (B)ruto. Desde El Lado Oscuro del Raval, asaltamos nuevos territorios. Territorios de ruidos que huelen a café, en el devenir de cucharas impersonales amarradas a seres anónimos, entre el trasiego infructuoso, lanzamos palabras en busca de sentido.

 

Que no te asalte la lógica del común denominador.

 

______________________________________________________________________________________

Esperant a la cara B, aquella que guarda els continguts, potser, menys elaborats, però no per això menys importants, la cara dels diamants en (B)rut. Des de El Lado Oscuro del Raval, assaltem nous territoris. Territoris de sorolls que fan olor de cafè, en l’esdevenir de culleres impersonals amarrades a éssers anònims, entre el tràfec infructuós, llancem paraules a la recerca de sentit.

 

Que no t’assalti la lògica del comú denominador

 

 

Aquest programa està fet gràcies a la feina de la Fundació Àmbit Prevenció i la cooperativa Colectic.

Llarga vida a la ràdio que dóna veu a qui se li ha pres!! 🎙️🔥🖤🎶🎵🤘🏿

 

Ús de cookies

En aquest lloc web fem servir cookies per a millorar la teva experìència navegant. Si continues en aquest lloc estàs donant el seu consentiment i acceptant les nostres cookies així com la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies
Desplaça cap amunt